http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Διαγωνισμός "Γίνε Οικοδέσποινα με Στόχο"


                                                                                                                                      
 
 
 Αγαπητή φίλη,
 
 
Πεποίθησή μας είναι πώς γνωρίζετε τη διεθνή Εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα τα τελευταία 10 χρόνια, έχοντας προσφέρει περισσότερα από 1.000.000€ σε προγράμματα πρόληψης της ασθένειας.
 
Η νέα μας δράση «Γίνε Οικοδέσποινα με Στόχο» βασίζεται σε μια φρέσκια ιδέα η οποία έχει σχέση και με τη μαγειρική. Πρόκειται για ένα κάλεσμα προς τις γυναίκες
που τις ζητείται να οργανώσουν μια γιορτή σπίτι τους με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Σαν καλές Οικοδέσποινες θα φροντίσουν να απολαύσουν οι καλεσμένοι τους ωραία εδέσματα και γλυκά ενώ παράλληλα θα τους προτείνουν να βάλουν ένα συμβολικό ποσο στον κουμπαρά του «Στόχου» συγκεντρώνοντας όλοι μαζί ένα συμβολικό ποσό για την Εκστρατεία «Στόχου». Το concept «Οικοδέσποινα με Στόχο» βασίζεται στην έννοια των ζεστών, φιλικών συγκεντρώσεων, τόσο στις μεγάλες πόλεις, όσο και στα πιο απομακρυσμένα μέρη της χώρας.
 
Οι γυναίκες που εκδηλώσουν ενδιαφέρον λαμβάνουν ένα πακέτο με ιδέες και προτάσεις για τη διοργάνωση μιας επιτυχημένης γιορτής, καθώς και με συνταγές. Στη γιορτή προτρέπουν τους καλεσμένους να βάλουν ένα ποσό σε κουμπαρά που στη συνέχεια η Οικοδέσποινα στέλνει στον «Στόχο» και έτσι όλοι μαζί θα έχουν κάνει μια καλή πράξη, ενώ θα έχουν περάσει όμορφα.
 

 
Με εκτίμηση,
 
Μαριλένα Στρατοπούλου-Κιτσοπάνου
Πρόεδρος «Στόχος - Πρόληψη»
 
 
Marilena Stratopoulou - Kitsopanou
Executive Producer FTBC Hellas
Ekstratia Stohou S.A.
5 Stadiou Str.
Syntagma 105 62
Greece
Tel: (+30) 210 – 36 14 488
Fax: (+30) 210 – 36 10 664
 

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr