http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Tο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι της Στροφιλιάς

Tο οινοποιείο της Στροφιλιάς στην Ανάβυσσο διοργανώνει το ετήσιο χριστουγεννιάτικο παζάρι του την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012 από τις 10πμ ως τις 3μμ, και πλαισιώνει τη γευστική δοκιμή των κρασιών με την εικαστική έκθεση της Μαρίας Γιαννακάκη «Wine Wishes».
Η Μαρία Γιαννακάκη φιλοτεχνεί με πρωτότυπα έργα τα ξυλοκιβώτια των κρασιών, τα οποία εκτίθενται στους χώρους του οινοποιείου. Η τέχνη και το κρασί συναντώνται γι’ ακόμα μία φορά συνθέτοντας μοναδικά δώρα.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης τα κρασιά του οινοποιείου θα είναι διαθέσιμα για γευστική δοκιμή και οι τιμές τους θα είναι ειδικά διαμορφωμένες για το παζάρι.
Ταυτόχρονα στους χώρους του οινοποιείου θα πραγματοποιείται γευστική δοκιμή προϊόντων της ελληνικής γης και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν διαφορετικά είδη αρτοποιημάτων από το φούρνο «Δαμασές», αλλαντικά και τυριά από τα «Παραδοσιακά
Προϊόντα της Ελληνικής Γης Σ. Μακροδημήτρης» και τα ελαιόλαδα του «The House of Olive».
Κρασιά, χριστουγεννιάτικα γλυκά, αρώματα, γεύσεις και ευχές από καρδιάς θα δώσουν και φέτος τον τόνο στο παζάρι της Στροφιλιάς.
Σας περιμένουμε!
Δείτε πως θα έρθετε στο οινοποιείο.

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr