http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

ΒΟΜΒΑ: Το «Master Chef» μπαίνει στον πάγο!

 

Δυσάρεστες οι εξελίξεις για το «Master Chef». Αν και όλα έδειχναν ότι είχαν βρει το δρόμο τους και το ριάλιτι μαγειρικής θα έβγαινε φέτος –επιτέλους!- στον αέρα, τελικά τίποτα δεν είναι σίγουρο!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, την προηγούμενη βδομάδα το «Master Chef» κατέβασε… διακόπτες, ή για να το θέσουμε πιο συγκεκριμένα σταμάτησε το μοντάζ. Ο λόγος είναι ότι οι εργαζόμενοι που τον τελευταίο καιρό εργάζονται πυρετωδώς
προκειμένου να είναι εντάξει στον προγραμματισμό του MEGA που θέλει το ριάλιτι να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, ξημεροβραδιάζονται στο μοντάζ, αλλά δεν έχουν δει ακόμα κανένα ευρώ. Αποτέλεσμα; Να σταματήσουν το μοντάζ και να πάνε σπίτι τους περιμένοντας από τους υπεύθυνους της εταιρείας παραγωγής αλλά και το σταθμό της Μεσογείων να τους ενημερώσουν πότε θα πληρωθούν.
Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, από το MEGA δεν έχουν δοθεί χρήματα στην εταιρεία παραγωγής, αφού παρά τα όσα λέγονται, ακόμα στο κανάλι της Μεσογείων περιμένουν να εγκριθεί το ομολογιακό δάνειο που έχουν ζητήσει για να καλύψουν τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις τους.

Στις υποχρεώσεις τους αυτές λοιπόν είναι να δοθούν χρήματα στο «Master Chef» που είναι προγραμματισμένο να βγει στον αέρα, στις 17 του μήνα. Ο καιρός όμως, περνά και οι εργαζόμενοι δεν έχουν λάβει (παρά του μη έχοντος!), οπότε αποφάσισαν να κατεβάσουν τους διακόπτες.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στη Μεσογείων αφού υπολογίζουν πολύ στο «Master Chef» για να παραμείνει ενεργό το κανάλι στη μάχη της τηλεθέασης, αλλά και της διαφημιστικής αγοράς. Να σημειώσουμε δε ότι τις τελευταίες δύο βδομάδες, το MEGA ήρθε δεύτερο στο δυναμικό κοινό με τον ΑΝΤ1 να έχει περάσει στην κορυφή.

Οι επόμενες μέρες λοιπόν είναι πολύ κρίσιμες για το μέλλον του ριάλιτι μαγειρικής, καθώς θα πρέπει οι μηχανές να πάρουν σύντομα μπροστά για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί το χρονοδιάγραμμα και να μην παραμείνει το «Master Chef» στον πάγο. Αναμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις που ελπίζουμε να είναι θετικές και για το ριάλιτι μαγειρικής, αλλά και για τους τηλεθεατές που έχουν αποδείξει ότι αγαπούν το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν.


Γρηγόρης Μελάς 

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=177994&catid=12

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr