http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Πρόγραμμα εθελοντισμού ξεκινά η Αθηναϊκή Ζυθοποιία

 
Με το μήνυμα «Μαζί για τα καλά» η Αθηναϊκή Ζυθοποιία ξεκινάει συστηματικό Πρόγραμμα Εθελοντισμού, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πολιτών των τοπικών κοινωνιών στις οποίες δραστηριοποιείται.
Μέσα από την πρωτοβουλία, οι εργαζόμενοι της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας προσφέρουν εθελοντική εργασία σε τρεις ΜΚΟ, στο Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Το Εργαστήρι» στην Αθήνα, στην Ελληνική Εταιρεία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών στη Θεσσαλονίκη και στον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου- «ΑγκαλιάΖΩ» στην Πάτρα.
Οι φορείς επιλέχθηκαν μέσα από πρόταση και ψηφοφορία των ίδιων των εργαζομένων της

εταιρείας σε κάθε μία από αυτές τις πόλεις, οι οποίες φιλοξενούν και τα τρία ζυθοποιεία της στην Ελλάδα. Για τους επόμενους 6 μήνες οι εργαζόμενοι θα προσφέρουν τουλάχιστον 24 ώρες από τον εργασιακό και προσωπικό τους χρόνο συμμετέχοντας σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που περιλαμβάνει από ενημερωτικές εκδηλώσεις και βοηθητικές εργασίες στην καθημερινή λειτουργία των τριών Μ.Κ.Ο. μέχρι τη συγκέντρωση τροφίμων για τις άπορες οικογένειες.

Ο Μηνάς Μαυρικάκης, Διευθυντής Επικοινωνίας & Εταιρικών Σχέσεων δήλωσε σχετικά: «Σε μία κρίσιμη χρονική συγκυρία για τη χώρα μας, μέσα από αυτή την πρωτοβουλία, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τρεις φορείς που προσφέρουν ουσιαστικό έργο στις Κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Όλοι εμείς, που ανήκουμε στη μεγάλη οικογένεια της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, είμαστε εδώ, ειδικά τώρα που ο τόπος μας, μας χρειάζεται όλους».


Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr