http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

«Λευκό» ουίσκι για πρώτη φορά στην αγορά!

Η διάσημη ανά τον κόσμο μάρκα ουίσκι Jack Daniel’s φέρνει επανάσταση στο χώρο του εν λόγω αγαπημένου ποτού εμφιαλώνοντας «άχρωμο» ουίσκι στα αναγνωρίσιμα... μπουκάλια της, με σκοπό να προσφέρει κάτι διαφορετικό στους λάτρεις του brand. Το αποστακτήριο της εταιρείας στο Τενεσί των ΗΠΑ παρουσίασε πρόσφατα ένα ουίσκι «λευκό», το οποίο παράγεται από σίκαλη και έχει «γλυκό φρουτώδες άρωμα, έντονη αίσθηση της σίκαλης αλλά και ένα πικάντικο τελείωμα», σύμφωνα τον ποτοποιό Jeff Arnett.

Ειδικότερα η «συνταγή» περιλαμβάνει 70% σίκαλη, 18% καλαμπόκι και 12% βύνη κριθαριού και υπόσχεται να παρέχει στους λάτρεις του ουίσκι «μια νέα και μοναδική γευστική εμπειρία». Αξίζει να σημειώσουμε ότι το καστανό χρώμα στο ουίσκι είναι αποτέλεσμα της διαδικασίας ωρίμανσης, ενώ αρκετές φορές χρησιμοποιείται και καραμελόχρωμα προκειμένου να σκουρύνει το αλκοόλ.

Στο «νεόκοπο» ουίσκι, η εμφιάλωση του ποτού θα γίνεται άμεσα χωρίς να μπει το ποτό στη διαδικασία παλαίωσης, για να διατηρεί έτσι το «λευκό» χρώμα. Το «Unaged Rye Jack Daniel», όπως θα ονομάζεται το «άχρωμο» ουίσκι, θα είναι διαθέσιμο από τον Ιανουάριο σε επιλεγμένα καταστήματα στις ΗΠΑ στην τιμή των 50 περίπου δολαρίων.

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr