http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Η συνεργασία της PIZZA FAN με τη Hasbro υπόσχεται τις πιο μεγάλες εκπλήξεις στα παιδικά πάρτι



Τα παιδικά πάρτι της PIZZA FAN φημίζονται για την ψυχαγωγία που προσφέρουν στους μικρούς της φίλους, τα πλούσια δώρα και τις εξαιρετικές γεύσεις των προϊόντων. Η συνεργασία με τη διεθνούς φήμης εταιρεία παιχνιδιών Hasbro ήρθε να ξετρελάνει τα παιδιά γιατί τώρα στα πάρτι, όλοι οι καλεσμένοι κερδίζουν!

Η PIZZA FAN προσφέρει με κάθε παιδικό πάρτι εκτός από το μοναδικό show με κλόουν, δώρο το Εργοστάσιο Διασκέδασης Play-Doh στον εορτάζοντα καθώς και δώρα Play-Doh της Hasbro σε όλους τους μικρούς καλεσμένους. 
 

Διαγωνισμοί με Μεγάλα Δώρα
Οι εκπλήξεις όμως συνεχίζονται για τους μικρούς μας φίλους καθώς  η PIZZA FAN δίνει την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να συμμετάσχουν σε κληρώσεις και να κερδίσουν μεγάλα δώρα Hasbro. Ήδη ο πρώτος διαγωνισμός ολοκληρώθηκε και 10 παιδιά είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν από ένα Play-Doh Set Πίτσας για δημιουργική μαγειρική γεμάτη φαντασία ενώ
διασκέδασαν απολαμβάνοντας τις αγαπημένες τους γεύσεις PIZZA FAN! Σύντομα θα ακολουθήσουν νέοι διαγωνισμοί και πολλά πλούσια δώρα! Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλοι οι γονείς που έχουν κάνει ή που έχουν συμμετάσχει σε παιδικό πάρτι της PIZZA FAN (για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το site www.pizzafan.gr).

Η Hasbro αποτελώντας μία από τις σπουδαιότερες εταιρίες στον χώρο του παιχνιδιού, με ιστορία 70 και πλέον ετών, έχει συνδέσει το όνομά της με την ποιότητα και τη διαχρονικότητα των παιχνιδιών. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1991 και απευθύνεται σε ένα ευρύ ηλικιακό κοινό, από τη βρεφική ηλικία (Playskool) έως ενήλικες (επιτραπέζια), εστιάζοντας κυρίως σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας 4 – 11 ετών με κλασικές αλλά και διαχρονικές σειρές. Παρακολουθώντας πιστά τις νέες τάσεις, στοχεύει τα προϊόντα που παράγει να είναι καινοτόμα και να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των παιδιών σε ψυχαγωγία και διασκέδαση. Στα brands της εταιρείας περιλαμβάνονται τα Playskool, Monopoly, Trivial,  Transformers, NERF, Play-Doh, Star Wars, Beyblade, Marvel (Spiderman – Ironman – Captain America), G.I. Joe, Mr. Potato Head, My Little Pony, Little Pet Shop, FurReal Friends (Furry Frenzies), ΣΚΟΡ 4.

Η PIZZA FAN ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1996 και σήμερα αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα στον χώρο του pizza delivery, εξυπηρετώντας από 61 καταστήματα 685 περιοχές σε όλη την Ελλάδα. Έως σήμερα, η εταιρεία συνεπής στη φιλοσοφία της να δίνει προτεραιότητα στις ανάγκες και τις επιθυμίες του καταναλωτή εκπλήσσει συνεχώς τους φίλους της με τις επιπρόσθετες παροχές που συνδυάζουν θέαμα και γευστική απόλαυση.

* Το κόστος του παιδικού πάρτι ανέρχεται στα €85. Η προσφορά ισχύει για την Αττική. Για όλη την Ελλάδα ισχύει 50% έκπτωση σε παραγγελίες άνω των €100 και ο κλόουν κατόπιν συμφωνίας.

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr