http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Ελληνικά Βραβευμένα από το CIBUS!




Το δύο φορές βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο εστιατόριο Cibus, στην Αίγλη Ζαππείου, παρουσιάζει τα «Ελληνικά Βραβευμένα», ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού βασισμένο στις γεύσεις που αγαπήθηκαν περισσότερο και που οδήγησαν για ακόμη μια φορά στη βράβευση του εστιατορίου - Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2011 - από το περιοδικό Αθηνόραμα. Το εστιατόριο με την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής στην Αθήνα, μας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσουμε κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, τις αγνές πρώτες ύλες και τον πλούτο των ελληνικών προϊόντων που μαρτυρούν τα πιάτα του σεφ Δημήτρη Δημητριάδη, μόνο με €30 / άτομο!

Ξεκινήστε με Amuse Bouchee, Ψαρόσουπα με χτένια, ταπιόκα, αρωματικά και γαριδάκι Σύμης και Σουπιές με σπανάκι, άγριο μάραθο και φύλλο με μελάνι σουπιάς. Στη συνέχεια, απολαύστε και..αναπολήστε την κουζίνα της Μαμάς με ένα Κουσκουσάκι  ριζότο με άγρια μανιτάρια, καπνιστό χοιρινό, θυμάρι και τοματίνια κονφί και ανακαλύψτε νέες γευστικές εμπειρίες με Μάγουλα μόσχου με νιόκι από κασέρι, ζωμό μανιταριών και τρούφα. Για το τέλος, τι πιο ελληνικό και αγαπημένο από Χαλβά σιμιγδαλένιο,  με αχλάδι, φιστίκια Αιγίνης  και παγωτό με γάλα αμυγδάλου.

Η πρόταση του εστιατορίου Cibus συμβαδίζει με τη φιλοσοφία λειτουργίας του, που βασίζεται στην παροχή ποιοτικής και ταυτόχρονα οικονομικά προσιτής κουζίνας, δίνοντας στα υλικά της ελληνικής παράδοσης μια δημιουργική διάσταση, διαφοροποιώντας τις γεύσεις από τα συνηθισμένα, διατηρώντας όμως τις αξίες της πηγής προέλευσης τους …της ελληνικότητας. H βράβευση του, αποτελεί το επιστέγασμα της συνεχούς αναζήτησης των καλύτερων πρώτων υλών και εκφράζει την ανάγκη για μύηση των πελατών του εστιατορίου στις ιδιαίτερες πτυχές της ελληνικής γαστρονομίας και το άσβεστο πάθος για παροχή γαστρονομικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Απολαύστε ένα δείπνο στο Cibus, στην Αίγλη Ζαππείου, με θέα στον καταπράσινο κήπο του Ζαππείου και στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και χαλαρώστε με τη θετική ενέργεια που αποπνέει η σύγχρονη, μινιμαλιστική διακόσμηση του εστιατορίου. Ο υπέροχος χαμηλός φωτισμός, οι τζαμαρίες με τη φωτισμένη βλάστηση του εξωτερικού χώρου, η μουσική, η άψογη και διακριτική περιποίηση του προσωπικού, σας προσφέρουν αδιαμφισβήτητα, ένα πρωτόγνωρο γευστικό ταξίδι… σε πρώτη θέση!

Εστιατόριο Cibus
Κήπος Ζαππείου (είσοδος από Βασ. Όλγας), 210.33.69.364, 210.33.69.300, Ελεύθερο παρκινγκ.
Ανοιχτό: Καθημερινά βράδυ (19:00-01:00) ~ Κυριακή Μεσημέρι (12:00-17:00)
Κλειστά: Δευτέρα και Κυριακή Βράδυ – Τη Δευτέρα του Αγίου Βαλεντίνου το εστιατόριο θα είναι ανοιχτά.

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr