http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

ΕΖΑ Πρότυπος Ζυθοποιία: Νέα επωνυμία για τη Ζυθοποιία Αταλάντης

Ανακοίνωσε επταετές πλάνο ανάπτυξης με επενδύσεις 5 εκατ. ευρώ

 
ΕΖΑ Πρότυπος Ζυθοποιία: Νέα επωνυμία για τη Ζυθοποιία Αταλάντης
Τη νέα ταυτότητα και το πλάνο ανάπτυξης για την επταετία 2011 - 2017 ανακοίνωσε χθες η εzα πρότυπος ελληνική ζυθοποιία (πρώην Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης) στο πλαίσιο ενημερωτικής συνάντησης.
Ειδικότερα, η εταιρεία ανακοίνωσε την αλλαγή της εταιρικής της επωνυμίας και του λογοτύπου αντίστοιχα. Το στρατηγικό πλάνο ανάπτυξης περιλαμβάνει επενδύσεις ύψους 5 εκατ. ευρώ, με στόχο τη μείωση του κόστους παραγωγής για ανταγωνιστικότερες τιμές, σε υψηλότερη ποιότητα και τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας.
Συγκεκριμένα, αυτοματοποιούνται το ζυθοβραστήριο και η σίτευση, αναβαθμίζεται η μονάδα επεξεργασίας νερού και επεκτείνονται οι εγκαταστάσεις διακίνησης ετοίμων προϊόντων στην Αταλάντη και την Αττική. Η εταιρεία ακολουθεί στρατηγική ανάπτυξης πολλαπλών σημάτων, με ιδιόκτητα και διεθνώς αναγνωρισμένα σήματα. Στα ιδιόκτητα συγκαταλέγονται η Pils Hellas και η Berlin ενώ στα διεθνή οι Bavaria, Krombacher, Arcobrau, Augustijn και Gulden Draak.
Το δίκτυο αυτόνομης διανομής αναπτύσσεται στην Αττική και τη Στερεά Ελλάδα ενώ η εταιρεία διευρύνει συνεχώς το δίκτυο εξαγωγών της με παρουσία σε Ολλανδία, Γερμανία, Κύπρο, Ισραήλ και σε χώρες των Βαλκανίων. Τη δημοσιότητα της νέας επωνυμίας καθώς και τη διοργάνωση της ενημερωτικής συνάντησης ανέλαβε η Concept Communication Strategies.

Marketing Week Online( 10 Μαρτίου 2011)
http://www.marketingweek.gr/default.asp?pid=9&la=1&arId=35231

 

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr