http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Μαθήματα Μαγειρικής για μαγείρισσες και μάγειρες με ζωηρή γαστριμαργική περιέργεια



Μαγειρεύοντας με κρασί

Τετάρτη 2 & 9 Μαρτίου 2011

Les Lazaristes, Θεσσαλονίκη

Τι προσθέτει στο πιάτο μας ένα αρωματικό, φινετσάτο λευκό κρασί ή ένα πλούσιο, βαθύχρωμο ερυθρό, που συνήθως απολαμβάνουμε στο ποτήρι μας; Αυτή τη γοητευτική πλευρά του αγαπημένου ποτού θα μας αποκαλύψει ο επόμενος κύκλος Μαθημάτων Μαγειρικής της Wine Plus, με τίτλο «Μαγειρεύοντας με κρασί».

Κανόνες απλοί και βασικοί που νοστιμίζουν την καθημερινή σάλτσα.
Περίτεχνες παρασκευές που βασίζουν τη φήμη τους στο κρασί που περιέχουν.
Όλα αυτά θα τα εξερευνήσουμε με τον Executive Chef του ξενοδοχείου Les Lazaristes Στέφανο Χατζηαντωνίου και την άψογη ομάδα του.
Θα μαρινάρουμε κρέας με κρασί και αρωματικά, θα σβήσουμε σοτάροντας, θα δέσουμε σάλτσες, θα προσθέσουμε μια παιχνιδιάρα νότα από το ποτήρι στο πιάτο μας.

Οι συναντήσεις των Μαθημάτων Μαγειρικής «Μαγειρεύοντας με κρασί» θα πραγματοποιηθούν στο εστιατόριο Fred & Ginger του ξενοδοχείου Les Lazarites στις ημερομηνίες: Τετάρτη 2 και 9 Μαρτίου 2011. Αρχίζουν στις 7:00 μ.μ., διαρκούν 4 ώρες και συνοδεύονται από ενημερωτικό υλικό.

Σε κάθε μας συνάντηση θα παρασκευάσουμε ένα ολοκληρωμένο μενού με ορεκτικό, πρώτο πιάτο, κυρίως πιάτο και γλυκό. Το οποίο στη συνέχεια θα απολαύσουμε με τη συνοδεία των ταιριαστών κρασιών που θα μας παρουσιάσει η χημικός-οινολόγος Μαρία Νέτσικα.   

Το κόστος για την παρακολούθηση των μαθημάτων, το έντυπο με τις συνταγές και το δείπνο που ακολουθεί είναι: 70€ για συμμετοχή στις δύο συναντήσεις και 40€ για συμμετοχή στη μία.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: 2310 888311, info@wineplus.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr