http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Προσφορά τροφίμων σε συσσίτια των Χανίων από παραγωγούς λαϊκών αγορών

Ποσότητες ενός τόνου πατάτας και ενός τόνου πορτοκαλιών, προσέφεραν στις 5 Οκτωβρίου για τις ανάγκες των συσσιτίων Σπλάντζιας στα Χανιά, οι παραγωγοί των λαϊκών αγορών. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των παραγωγών λαϊκών αγορών του νομού Κώστα Καψωμενάκη, οι παραγωγοί παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν προσέφεραν ποσότητες τροφίμων για 2η φορά μέσα σε λίγες ημέρες στα συσσίτια της Σπλάντζιας, ενώ ποσότητες τροφίμων, δίδονται και σε ιδρύματα της πόλης.
Εκτός από τους παραγωγούς των λαϊκών αγορών, είδη ένδυσης και υπόδησης για τις ανάγκες όσων προστρέχουν στα συσσίτια προσέφεραν
και οι έμποροι βιομηχανικών προϊόντων της λαϊκής.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος των εμπόρων βιομηχανικών προϊόντων των λαϊκών αγορών, Αντώνης Μαρκουλάκης προσφορά ειδών ένδυσης και υπόδησης θα γίνει και σε ιδρύματα της πόλης.

Στα συσσίτια της Σπλάντζιας βρίσκουν καθημερινά τροφή περισσότερα από 200 άτομα όπως τόνισε το μέλος του διοικητικού Συμβουλίου Στέλιος Σιούλαρης.

"Καθημερινά προσφέρονται από 150 μέχρι και 250 μερίδες φαγητό, σε ξένους, ντόπιους και οικογένειες", είπε χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο του συσσιτίου λειτουργεί οδοντιατρείο και βιβλιοθήκη.
http://www.paseges.gr/portal/cl/co/565753d7-7193-4c4e-8b5e-e2483b857829

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr