http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::food industry news:: ΝΙΚΑΣ: Έμφαση στις αγορές της ΝΑ Ευρώπης

http://www.euro2day.gr/dm_pictures/nikas003-big.jpg                                                 της Αλεξάνδρας Γκίτση
Αντιμέτωπη με τη μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος των Ελλήνων καταναλωτών και την «στροφή» τους στα ανώνυμα προϊόντα αλλαντικών τα οποία πλέον ελέγχουν το 30% της αγοράς είναι η αλλαντοβιομηχανία η οποία προσπαθεί να ισορροπήσει σε ένα δύσκολο περιβάλλον.
Σε αυτό το απρόβλεπτο περιβάλλον η Νίκας σχεδιάζει τα επόμενα βήματά της τα οποία προβλέπουν εμπορική επέκταση σε αγορές της ΝΑ Ευρώπης, όπως η Σερβία, η Ρουμανία αλλά και η Τουρκία, διεύρυνση του χαρτοφυλακίου των προϊόντων της και εντατικοποίηση των προωθητικών της ενεργειών.
Αυτό ανέφερε πριν από λίγο στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης της εταιρείας ο διευθύνων σύμβουλος αυτής κ. Λεωνίδας Κολιούλης για να σημειώσει ότι η κατάσταση στην αγορά τους πρώτους πέντε μήνες του έτους είναι «καλύτερη απʼ ότι αναμέναμε».
Ωστόσο απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε πρόβλεψη για το μέλλον, απλώς περιορίσθηκε να πει ότι για το σύνολο της χρήση η κερδοφορία του ομίλου εκτιμάται ότι θα βελτιωθεί, και οι πωλήσεις θα κινηθούν ελαφρά πτωτικά.
Κάμψη η οποία αποδίδεται από την εταιρεία τόσο στις προωθητικές ενέργειες που «τρέχει», σημειώνεται ότι το παριζάκι πωλείται προς 2 ευρώ από 2,80 ευρώ, όσο και στο γεγονός ότι πλέον η εταιρεία δεν δραστηριοποιείται στο κομμάτι του φρέσκου κρέατος.
http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/590787/Article.aspx

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr