http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

::wine news::Wine Club THESSALONIKI’96 στις 19 Μαΐου 2010 στο Excelsior Hotel


Δοκιμάζουμε τις νέες κυκλοφορίες

στο ελληνικό οινικό στερέωμα

Στην επόμενη συνάντηση του Wine Club THESSALONIKI’96

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010 στο Excelsior Hotel

Και φέτος, οι έλληνες οινοποιοί μας προτείνουν μια ευρεία γκάμα καινούργιων κρασιών.

Φρουτώδη λευκά, ζωηρόχρωμα ροζέ και πλούσια ερυθρά.

Όλα τους ολοκαίνουργιες ετικέτες, που ήδη συζητιούνται και έχουν εξάψει την περιέργειά μας.

Διότι οι δραστήριοι παραγωγοί, με έντονη διάθεση να εκφράσουν τις ανησυχίες τους, μας προτείνουν συνεχώς νέες δημιουργίες που αντανακλούν τα διαφορετικά terroir του ελληνικού αμπελώνα. Μέσα από μια δεύτερη «ανάγνωση» των κρασιών, μας κοινοποιούν και τις παγκόσμιες τάσεις στην οινοποίηση.

Με αυτά τα κρασιά θα ασχοληθούμε στην επόμενη συνάντηση του Wine Club THESSALONIKI ’96. Με το θέρος προ των πυλών, θα δοκιμάσουμε κρασιά που ταιριάζουν με τα χρώματα, τις μυρωδιές και τις γεύσεις του. Ότι πιο καινούργιο έχει να μας παρουσιάσει το ελληνικό… οινικό χρηματιστήριο.

Την Τετάρτη 19 Μαΐου 2010, στις 20.00, στο καινούργιο 5* ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, το Εxcelsior Hotel, με οδηγό την χημικό-οινολόγο Μαρία Νέτσικα.

…………………………………………………………………………………………

Το Wine Club THESSALONIKI ’96 είναι μία Λέσχη Φίλων του Κρασιού η οποία συνδυάζει την εμπειρία 14 χρόνων λειτουργίας με τη σωστή οινική ενημέρωση, την εκπαίδευση και τη φιλική ατμόσφαιρα. Απευθύνεται στους φίλους του καλού κρασιού που ξέρουν να εκτιμούν την ποιότητα του, αλλά και σε εκείνους που θέλουν να ανακαλύψουν αυτόν τον γοητευτικό κόσμο.

Το rendez-vous είναι μηνιαίο (9 συναντήσεις ετησίως). Κάθε φορά δοκιμάζουμε μια μεγάλη λίστα κρασιών εκλεκτής ποιότητας που παρουσιάζει η χημικός-οινολόγος-δημοσιογράφος οίνου Μαρία Νέτσικα. Μαθαίνουμε και γευόμαστε τη γευστική τους αρμονία με συγκεκριμένα εδέσματα. Ταξιδεύουμε επίσης. Επισκεπτόμαστε αμπελουργικές περιοχές, αμπελώνες και οινοποιεία.

Έχοντας μέσα στα προηγούμενα χρόνια γνωρίσει σχεδόν 1.300 κρασιά, συνεχίζουμε και φέτος την περιήγησή μας σε διάσημες αμπελουργικές περιοχές. Θα δοκιμάσουμε εκλεκτά κρασιά από τον ελληνικό και τον παγκόσμιο αμπελώνα, θα πληροφορηθούμε τις πιο πρόσφατες οινικές τάσεις παγκοσμίως.

Για να γίνετε μέλος του Wine Club THESSALONIKI ’96, καλέστε στο τηλ. 2310 888311

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr