http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Ατλάντικ: Εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου

http://www.euro2day.gr/dm_pictures/atlantic200_67098_643546.jpg
Την ανάκληση των μελών του υπάρχοντος Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και την εκλογή νέων μελών αυτού και τον ορισμό νέου μέλους ως ανεξάρτητου μη εκτελεστικού ενέκρινε η επαναληπτική τακτική Γενική Συνέλευση της Ατλάντικ, σήμερα 26/6, σε συνέχεια της από 28 Απριλίου 2010 αναβληθήσας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα απαρτίζεται από τους Μανώλη Αποστόλου, Περικλή Αποστόλου, Ελπίδα Αποστόλου, Παναγιώτη Αποστόλου, Αθανάσιο Παπαδιά, Κωνσταντίνο Ρούκο, Δημήτριο Τζουγανάτο.

Επίσης, εγκρίθηκε η σύσταση Επιτροπής Ελέγχου, η οποία θα αποτελείται από τους Αθανάσιο Παπαδιά, Κωνσταντίνο Ρούκο, Δημήτριο Τζουγανάτο.

Εξάλλου, μεταξύ άλλων θεμάτων, εγκρίθηκαν κατά πλειοψηφία και συγκεκριμένα με ποσοστό 58,946% των παριστάμενων μετόχων, οι οικονομικές καταστάσεις για τη χρήση 2009 σε εταιρικό και ενοποιημένο επίπεδο.

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης η διοίκηση της εταιρείας πραγματοποίησε σύντομη αναφορά στις εξελίξεις κατά τη χρήση 2009. Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Μανώλης Αποστόλου σημείωσε ότι το 2009 ήταν μια δύσκολη χρονιά για την εταιρεία καθώς τα έντονα δημοσιονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα τα οποία έχουν οδηγήσει την κυβέρνηση σε μέτρα που αποτέλεσμα έχουν τη συρρίκνωση του διαθέσιμου εισοδήματος έπληξαν σημαντικά και τον τομέα του λιανεμπορίου.
euro2day.gr

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr