http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

«ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2010»

«ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2010», στο εκθεσιακό κέντρο EXPO ATHENS-Ανθούσα, Αθήνα 16-18 Απριλίου 2010, την αμιγώς εμπορική έκθεση, σημείο αναφοράς του ελαιοπαραγωγικού κλάδου. Αποτελεί το ετήσιο ραντεβού των εκατομμυρίων ανθρώπων που ασχολούνται, ζουν και διατρέφονται από το ελαιόλαδο και την επιτραπέζια ελιά
Το EXPO ATHENS σχεδιάστηκε από την αρχή και με κάθε λεπτομέρεια αποκλειστικά για εκθεσιακή χρήση. Βρίσκεται σε κεντρικό κομβικό σημείο, συγκεκριμένα επί της Αττικής οδού στην έξοδο 14 (Γέρακας-Ανθούσα). Πρόκειται για ένα εκθεσιακό κέντρο σύγχρονο με εντυπωσιακή αρχιτεκτονική σχεδίαση, με όλες τις ανέσεις και την παροχή τέτοιων υπηρεσιών προς τούς εκθέτες του που απαιτούν οι μοντέρνες εκθέσεις και εκδηλώσεις.
Το EXPO ATHENS διαθέτει άνετους και λειτουργικούς χώρους υποδοχής και πλήθος υπηρεσιών για τον επισκέπτη.
Νέο εκθεσιακό κέντρο, νέο δυναμικό ξεκίνημα για την ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2010. Μετά τις δυο προηγούμενες διοργανώσεις της έκθεσης το έτος 2008, το έτος 2009 και αφού μπήκαν οι βάσεις για την μοναδική και απαραίτητη εμπορική έκθεση του κλάδου της ελαιοκομίας, η διοργανώτρια εταιρεία Compass Expo Ltd προχωρά με δυναμική αναβάθμιση της έκθεσης σε σύγχρονο και μοντέρνο εκθεσιακό χώρο.
Μαζί με την ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ για 3η χρονιά θα πραγματοποιηθούν οι διαγωνισμοί ΚΟΤΙΝΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ και ΚΟΤΙΝΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ.
Πληροφορίες τηλ 210-7568888

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr