http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

«Έκλεισε» η συμφωνία Kraft - Cadbury



Στην εξαγορά της Cadbury έναντι τιμήματος 11,9 δισ. στερλινών (19,7 δισ. δολάρια) συμφώνησε σήμερα να προχωρήσει η Kraft Foods κερδίζοντας την πολύμηνη μάχη για την απόκτηση της βρετανικής σοκολατοποιίας.
Σε ανακοίνωσή του ο αμερικανικός όμιλος αναφέρει ότι οι επενδυτές της Cadbury θα λάβουν 840 πένες ανά μετοχή – εκ των οποίων οι 500 πένες θα είναι σε μετρητά και το υπόλοιπο ποσό σε μετοχές. Επίσης, η βρετανική εταιρεία θα καταβάλει στους μετόχους μέρισμα 10 πενών.
Η αναθεωρημένη προσφορά είναι 9% υψηλότερη από την προηγούμενη των 769 πενών ανά μετοχή. Οι μετοχές της Cadbury έκλεισαν χθες στις 808 πένες.
Η διευθύνουσα σύμβουλος της Kraft, Αϊρίν Ρόζενφελντ, αύξησε την αρχική προσφορά μετά την απόφαση της Cadbury να την απορρίψει, χαρακτηρίζοντάς την «ασήμαντη», και καθώς η Hershey προετοίμαζε την υποβολή ανταγωνιστικής προσφοράς.
Η εξαγορά της εταιρείας από την Kraft αναμένεται να δημιουργήσει έναν όμιλο με ετήσιες πωλήσεις ύψους περίπου 50 δισ. δολαρίων.

Πηγή: naftemporiki.gr

fandb-gr: Το διαπραγματευτικό παζάρι κράτησε αρκετούς μήνες, αν ξετυλίξει κανείς το διαπραγματευτικό ιστορικό μεταξύ των δυο εταιρειών, αντιλαμβάνεται το πόσο σημαντικό είναι να διαθέτει μια επιχείρηση στελέχη με εξαιρετικές γνώσεις της τέχνης της Διαπραγμάτευσης... όπως τη διδάσκουν οι Διεθνολόγοι!

Καλορίζικο το "μαγαζί"- γωνία Kraft !!!

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr