http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

Μαστίχα Χίου σε σοκολάτα;;; Και όμως... εξαιρετική γεύση!!!



Η ΙΟΝ παρουσιάζει μια νέα σοκολάτα υγείας με φυσική μαστίχα. Το άρωμα της φυσικής μαστίχας Χίου και η ιδιαίτερα πλούσια και εξευγενισμένη γεύση της σοκολάτας Υγείας ΙΟΝ συνδυάζονται αρμονικά και δημιουργούν μια πρωτόγνωρα απολαυστική σοκολάτα.

Το άρωμα της μαστίχας προέρχεται από φυσικό μαστιχέλαιο το οποίο προμηθεύεται η ΙΟΝ από την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου. Αυτός είναι και ο λόγος που η συσκευασία της νέας σοκολάτας φέρει την σφραγίδα της αυθεντικότητας από την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου. Η μαστίχα Χίου είναι ένα αμιγώς Ελληνικό προϊόν γνωστό σε όλο τον κόσμο, για την μοναδική γεύση και τις ιδιότητές του.

Η σοκολάτα ΙΟΝ με Μαστίχα Χίου διατίθεται στην γνωστή πλάκα των 100 γραμμαρίων και είναι διαθέσιμη στην αγορά από τον Φεβρουάριο του 2009. Δοκιμάστε την οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή μετά από ένα πλούσιο γεύμα, με τον καφέ σας και αφήστε το φυσικό άρωμα της μαστίχας και την λεπτή υφή της σοκολάτας Υγείας ΙΟΝ να πλημμυρίσουν  απολαυστικά την γεύση σας.


F&B-Gr: Στην αρχή ούτε που να την δούμε δνε θέλαμε... μετά όμως απο μηνύματα αναγνωστών του Νο1 blog μας... τη δοκιμάσαμε και μας εξέπληξε η εξαιρετική γεύση που αφήνει στον ουρανίσκο η μαστίχα καθώς λιώνει η σοκολάτα.. Μπράβο βρε...ΙΟΝ!!!

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr