http://i1064.photobucket.com/albums/u369/ntararaki/animated119.gif

Join us Fandb-Gr - Facebook

Join us Fandb-Gr - Facebook
foodandbeverage-gr.blogspot.com

Follow us -Twitter

H Kallimanis στις αγορές Αλβανίας και ΠΓΔΜ.

 

Στην αγορά της Αλβανίας και της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας έκαναν πρόσφατα την είσοδό τους τα προϊόντα retail Kallimanis, ενώ παράλληλα ο όμιλος προετοιμάζει τη δραστηριοποίησή του και σε άλλες Βαλκανικές χώρες.

Η επένδυση αφορά στην οργανωμένη είσοδο των προϊόντων Kallimanis στην αγορά των Βαλκανίων, η οποία περιλαμβάνει τη δημιουργία ειδικής εξαγωγικής μάρκας Kallimanis, μιας σειράς που αποτελείται από 15 κωδικούς προσαρμοσμένους στις καταναλωτικές ανάγκες των συγκεκριμένων αγορών.

Η συσκευασία της νέας σειράς διατηρεί την αρχιτεκτονική και τη σχεδιαστική ταυτότητα της ελληνικής, με όλες τις σημάνσεις και πληροφορίες προσαρμοσμένες στα αγγλικά, βουλγάρικα, σέρβικα και ρουμάνικα. Εξίσου οργανωμένα είναι και τα προωθητικά προγράμματα στα σημεία πώλησης καθώς και η διαφημιστική προβολή των προϊόντων, η οποία ειδικά για την αλβανική αγορά περιλαμβάνει τη μεταγλώττιση του διαφημιστικού σποτ "Εσκιμώος", της The Syndicate.

Η εισαγωγή των προϊόντων Kallimanis στην αλβανική αγορά ανατέθηκε στον Όμιλο Agna Group, έναν από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς ομίλους της Αλβανίας και την εισαγωγή των προϊόντων στην αγορά της ΠΓΔΜ ανέλαβε η Vajomag Skopje, ένας από τους σημαντικότερους προμηθευτές του λιανικού εμπορίου της χώρας με εξειδίκευση στον τομέα των τροφίμων, ο οποίος έχει ήδη πραγματοποιήσει την τοποθέτηση των προϊόντων Kallimanis στο 80% του οργανωμένου λιανεμπορίου.

marketing week

Τρόφιμα και Ποτά



by foodandbeverage-gr & kariera.gr