Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία λανσάρει την μπίρα Sol
Στο χαρτοφυλάκιο της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας βρίσκεται πλέον η αυθεντική μεξικάνικη μπίρα Sol, η οποία επιστρέφει δυναμικά φέτος το καλοκαίρι στην ελληνική αγορά.
Η Sol παράχθηκε για πρώτη φορά το 1899 σε ένα μικρό ζυθοποιείο του Mexico City. Ο Γερμανός ζυθοποιός της παρατήρησε μια αχτίδα ήλιου να αντανακλάται στο δοχείο ζυθοποίησης και έτσι εμπνεύστηκε το όνομά της που σημαίνει ήλιος. Ο ήλιος και οι ακτίνες του υπάρχουν στην ετικέτα της από τα πρώτα κιόλας χρόνια ύπαρξης της μάρκας και αποτελούν σήμα κατατεθέν της Sol μέχρι και σήμερα.
Η Sol σήμερα θεωρείται μια από τις δημοφιλέστερες μπίρες στο Μεξικό ενώ εξάγεται σε περισσότερες από 50 χώρες του κόσμου. Στην Ελλάδα, πλέον, ενισχύει την πλούσια γκάμα των
προϊόντων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας και διατίθεται σε επιλεγμένα beach bars και cafe bars.Η Sol σήμερα θεωρείται μια από τις δημοφιλέστερες μπίρες στο Μεξικό ενώ εξάγεται σε περισσότερες από 50 χώρες του κόσμου. Στην Ελλάδα, πλέον, ενισχύει την πλούσια γκάμα των
Marketing Week Online( 18 Μαΐου 2011)