Στα Greek foodblogs πιστεύουμε πως ένας food blogger πρέπει να ξέρει. Γιατί με τα άρθρα του συμβουλεύει τους αναγνώστες του. Γι'αυτό φέρνουμε δράσεις που φέρνουν γνώση. Αυτή τη φορά μαθαίνουμε για τη μαργαρίνη.
Το Σάββατο 2 Απριλίου μια ομάδα food bloggers θα βρεθεί στο εργοστάσιο των μαργαρινών της Unilever.
http://greekfoodblogs.com/node/47650
Θα φτιάξουν μαργαρίνη μπροστά μας, θα συζητήσουμε για τα κορεσμένα λιπαρά, τα μονοακόρεστα, τα πολυακόρεστα, τα τρανς λιπαρά. Θα μας πει ο σεφ πως να χρησιμοποιούμε σωστά τη μαργαρίνη σε διαφορετικές παρασκευές.
http://greekfoodblogs.com/node/47650
Θα φτιάξουν μαργαρίνη μπροστά μας, θα συζητήσουμε για τα κορεσμένα λιπαρά, τα μονοακόρεστα, τα πολυακόρεστα, τα τρανς λιπαρά. Θα μας πει ο σεφ πως να χρησιμοποιούμε σωστά τη μαργαρίνη σε διαφορετικές παρασκευές.
Δεν μπορούμε να είμαστε όλοι εκεί. Όπως όλοι μπορούμε να ρωτήσουμε αυτό που θέλουμε να μάθουμε.
Ρώτησε τώρα τι θέλεις να μάθεις σχετικά με την μαργαρίνη - σε όποιο τομέα : υλικά, χρήση, υγεία, μαγειρική, ζαχαροπλαστική. Εμείς θα πάρουμε απαντήσεις για σένα.