Tο 10ο Συμπόσιο με Θέμα: "ΜΟΡΙΑΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ", θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2010.
Θα έχουμε την τιμή να μαγειρέψει για την Λέσχη μας ο κος Δημήτρης Δημητριάδης, Σεφ του εστιατορίου CIBUS της "Αίγλης" του Ζαππείου.
Συνημμένο θα βρείτε το Μενού του Συμποσίου ενώ μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες θα σας αποσταλεί η τιμή συμμετοχής, ο τόπος, καθώς και οι λοιπές λεπτομέρειες.
ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Για την άρτια διοργάνωση του Συμποσίου μας, παρακαλούμε για την έγκυρη δήλωση συμμετοχής, μέχρι το πρωί της Παρασκευής, 4 Ιουνίου. Δηλώσεις πέραν της ημερομηνίας αυτής δεν θα δεχτούμε, διότι θα πρέπει να κάνουμε όλες τις απαραίτητες προμήθειες των πρώτων υλών, ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων.
Ο Μέγας Γαστρονόμος: Αλέξανδρος Γιώτης
Ο Μέγας Συμποσιοάρχης: Θοδωρής Αλεξίου
10ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ
Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2010, 9.00 μ.μ.
ΘΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ
Ο Σεφ του εστιατορείου CIBUS της Αίγλης του Ζαππείου
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ
Θέμα Συμποσίου
ΜΟΡΙΑΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΕΔΕΣΜΑΤΟΛΟΓΙΟΝ
Καλωσόρισμα
• Μπακαλιάρος παστός , παντζάρι ψητό, αγιολί και «sponge» καρυδιού
Μενού
• Ζωμός καλαμαριού , με ποταμίσιες καραβίδες, αφρό ταραμά με μελάνι σουπιάς , τοματίνια και ζελέ ούζου με λάιμ
• Σαλάτα με μαυρομάτικα φασόλια και δεντρολίβανο, καπνιστό χέλι και vinaigrette βατόμουρου και μήλου
• Μοσχαρίσια μάγουλα με κρητικά μακαρούνια, ρίγανη, prosciutto Ευρυτανίας
• Σαραγλάκια γεμιστά με ρυζόγαλο, φιστίκι και σάλτσα μαστίχας